Meteen naar de inhoud


Oplossing com.google.process.gapps is gestopt

process com.google.process.gapps is gestoptOplossing voor com.google.process.gapps is gestopt, zodat geld bespaard kan worden op professionele hulp voor uw android toestel.
Steeds meer Android gebruikers zien de Google gapps foutmelding waarvan opvallend veel de Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy SIII of zelfs al de Samsung Galaxy S4 hebben, maar ook andere toestellen hebben last van deze foutmelding. Zo kunnen er ook meldingen voorkomen op Tablets, Sony Ericsson Xperia en HTC One om nog enkele voorbeelden te noemen.

Com.google.process.gapps is onverwachts gestopt

De Android melding “process.com.google.process.gapps is onverwachts gestopt” kan door vele manieren worden veroorzaakt. Ten eerste is het handig om te weten dat “gapps” staat voor Google apps zoals, Google Play store/Market, Gmail, YouTube, agenda en meerdere. Veel Android Android Google apps Gappsgebruikers melden dat de melding komt na:

 • Update van Android 4.0 Ice Cream Sandwich naar Android 4.1 of 4.2 Jelly Bean, of andere versie update
 • Gecrashte download
 • Langdurige niet voltooide download
 • Synchronisatie van gmail of contact gegevens
 • Mogelijk conflict van een “nieuwe” Android app met bestaande instellingen
 • Soms “zomaar” na een herstart van het Android toestel of de Google Play store

Het gevolg van de melding is dat bijna ieder Android toestel bij het opstarten al begint met de Com.google.process.gapps foutmelding. Ook kan het zijn dat gmail niet meer goed werkt. Tevens kan het zijn, dat de Google Play Store niet meer goed opstart of werkt en in sommige gevallen zelfs het hele Android systeem vast laat lopen waarna een gedwongen herstart nodig is. Kortom frustratie en misschien wel paniek, maar wees gerust er zijn enkele google.process.gapps oplossingen om uit te proberen.

Google Play store gegevens wissen

De eerste en meest voor de hand liggende oplossing kan in sommige gevallen zijn om de “Google Play store gegevens” te wissen. Het wissen van de Play Store Android app gegevens betekend, dat de opgeslagen lijst van applicaties opnieuw samengesteld dient te worden bij het weer opnieuw opstarten van de Google Play store app. Het kan voorkomen dat de de Play Store in eerste instantie weer goed lijkt te werken, totdat een van de Android Apps wordt bijgewerkt, waarna de melding weer verschijnt:

Helaas com.google.process.gapps is gestopt

Als de melding helaas toch weer verschijnt, lees dan vooral verder voor de andere mogelijke “process google gapps is onverwachts gestopt” oplossingen.

Android Downloadmanager aanzetten

In sommige gevallen is om één of andere reden een conflict ontstaan met de Android Downloadmanager of de Downloadmanager is uitgezet. Zodra de Downloadmanager niet meer functioneert verschijnt bij iedere download actie of synchronisatie de foutmelding “com.google.process.gapps is gestopt”. Het is dan ook raadzaam om de instellingen van de Downloadmanager te bekijken en er voor te zorgen dat de Downloadmanger aan staat, dit kan op de volgende manier (Samsung Galaxy toestellen):

 1. Instellingen
 2. Applicatiebeheer
 3. Derde tabblad “Alles”
 4. Scroll helemaal naar onderen
 5. Kies Downloadmanager
 6. Kies Aanzetten. Staat de Android downloadmanager al aan, zet deze dan een keer uit en weer aan

Het aanzetten van de Android Downloadmanager is de meest voorkomende oplossing aangezien de foutmelding van Google gapps wordt veroorzaakt door het willen downloaden en of synchroniseren van gegevens. Zoals begrijpelijk zal zijn is voor zowel het synchroniseren als downloaden een actieve downloadmanager nodig.
sony ericsson experia x10

PC companion voor Sony smartphones

Voor Sony smartphones, zoals de Sony Ericsson Xperia, kan het gebruik van PC Companion ook leiden tot een oplossing. Zo kan je met PC Companion je toestel herstellen of voor meer geavanceerde gebruikers flashen. Hoe PC Companion geïnstalleerd en gebruikt kan worden staat allemaal terug te vinden bij Sonymobile.com.

Factory reset

Bij vele berichten op internet zie je dat er direct wordt geadviseerd om een factory reset uit te voeren waarbij gegevens verloren kunnen gaan. Het terugzetten van fabrieksinstellingen is echt de laatste stap die je wil nemen. De meest voorkomende oplossingen voor het gestopte google gapps process staan hierboven dan ook al vermeld. Alleen wanneer na bovenstaande oplossingen op het Android toestel nog steeds de melding komt:

com.google.process.gapps is gestopt
of
Process com.google.process.gapps is onverwachts gestopt
of in het Engels:
process com.google.process.gapps has stopped unexpected

Voer dan een factory reset uit via:

 1. Instellingen
 2. Back-up maken en terugzetten
 3. Standaardgegevens herstellen

Hopelijk is de factory reset dan ook de juiste oplossing voor jou toestel. Blijf je problemen houden, meld het dan hier zodat er mogelijk een extra nieuwe oplossing verschijnt die hier nog niet vermeld staat.

Andere com.google.process.gapps oplossingen?

Weet je toevallig nog andere “com.google.process.gapps is gestopt” oplossingen, zodat een factory reset kan worden voorkomen, laat deze dan als een comment achter. Elkaar helpen leidt tot besparen.

Be Sociable, Share!

Gepost in Overig.

Tagged met , , .

Laat een bericht achter


118 reacties

Blijf op de hoogte van dit bericht door je te abonneren op de RSS feed, voor reacties op dit bericht.

 1. niek stoilov zegt

  Thank you so much!!

 2. johnwest zegt

  Echt super dat ik met zo’n simpele handeling een hoop gezeik heb kunnen besparen. Ik dacht al dat ik m’n galaxy S4 zowat in de prullenbak kon doen….. Je hebt me enorm geholpen! Bedankt. Groet John.

 3. brenda zegt

  super bedankt! Ik wist ook even niet meer wat ik met die foon aan moest haha

 4. Harry zegt

  Awesome, eindelijk een duidelijk antwoord. Nu kijken of het ook echt op de lange termijn werkt, maar vooreerst uitstekend! Dank.

 5. fabian zegt

  Dankje!! Dankje!! Mijn downloads stond uit

 6. marieke zegt

  Heel erg bedankt!!

 7. ton zegt

  Ik blijf het probleem houden. Downloads kan ik wel uitzetten maar dan komen er geen play store updates meer.
  En dat is ook niet handig.

 8. Teun zegt

  Awesome, dacht even fack daar gaat me phone. super bedankt!

 9. bespaargeldmet zegt

  Beste Ton,
  Downloads moeten juist aan staan om de foutmelding te voorkomen.

  Probeer eens:

  • downloads uitzetten
  • google playstore gegevens wissen
  • mobiel herstarten
  • vermoedelijk krijg je na herstart nogmasls de foutmelding
  • zet downloads weer aan
  • start playstore om opnieuw de gegevens op te bouwen

  Hopelijk is hierna ook voor jou de foutmelding weer weg.

 10. Ingrid zegt

  Dank u wel voor de prima tip. Het scheelde geen haar of ik had mijn Samsung weggegooid. Wat een gedoe dat zoveel troubles veroorzaakt.

 11. brian zegt

  HEEL ERG BEDANKT!!!!!!!!!!!!!
  had mijn s3 net een dag en was al erg verdrietig hierover maar het is gelukt

 12. Petra zegt

  Onwijs bedankt!! Werd er helemaal gek van en nu is het opgelost! Bedankt voor deze uitleg :-)

 13. Tessa zegt

  Ik helemaal hysterisch en ging het maar opzoeken en dit antwoord kwam bovenaan. Ik hoefde alleen dat download manager weer aan te zetten. dit is het beste en snelste antwoord over een telefoon error ooit.

  mega bedankt super handig!

 14. Arjan zegt

  Precies wat er bij mij ook gebeurde. Via instellingen – applicatiebeheer (alles) bij downloads heb ik de app eerst uitgezet en daarna weer aangezet en het probleem was eenvoudigweg verholpen. Achteraf bedacht ik mij dat ik het uploaden van een bestand (het duurde te lang door een slechte verbinding in een hotel) halverwege heb gestopt.

 15. Henk zegt

  Super, top. Bedankt! Ik dacht dat me telefoon helemaal stuk was en dat ik hem weg kon gooien. Dat de telefoon zo slecht kan worden als downloads uitstaat. Ik was laatst in een hotel en heb daar ook een pudate vroegtijdig gestopt omdat het internet te slecht was. nogmaals bedankt!

 16. loevie zegt

  geweldig gelukt, bedankt voor deze goede post

 17. Marc zegt

  Ik kreeg bovenstaande melding ook en heb helaas deze tip te laat gelezen.
  Ik heb op back up maken en terugzetten op mijn galaxy S3 gedrukt.
  Hij is toen gereset en nu ben ik al mijn foto’s en gespreksgeschiedenis van whats app kwijt.
  Heeft iemand een idee of en hoe ik die kan terugkrijgen of heb ik pech gehad?

 18. lianne zegt

  DANKJEWEEEEEL!!!!!!!!!!!!

 19. Thomas zegt

  heel erg bedankt! denk je een geniale telefoon te hebben krijg je dit gezeik. maar dankzij deze weetjes is alles weer ok!
  super bedankt

 20. Peter zegt

  Mooie oplossing, dank hiervoor.
  Wist enkel niet wat er bedoelt werd met ‘derde tablad’, dacht altijd dat het alleen mogelijk was om naar beneden te scrollen, maar kon dus ook naar links, staat echt veel meer dan ik ooit dacht. Dank je voor je goede uitleg.

 21. Leintje zegt

  Kijk, hier kun je iets mee! Alles werkt weer

 22. Haikush zegt

  Heell erggg bedankt! Ik heb van alles geprobeerd met mijn galaxy s4 maar niets hielp. De tip met het aanzetten van de downloads heeft alles goed gemaakt :)

  Heel erg bedankt

 23. jacko zwart zegt

  superbedankt voor deze tips ik kreeg beide meldingen continue dus de playstore is gestopt en die andere error gelukkig doet de s3 het weer geweldig nu.

 24. Paulina zegt

  Top! De Galaxy SIII lijkt het weer te doen. Waren een paar dagen van grote ergernis, maar nu download de phone de updates weer. Bedankt!

 25. Denise zegt

  Ik snap de stappen die genomen moeten worden, tot het stuk dat ik downloadmanager weer aan moet zetten.. Want hoe zet ik het aan?? Ik kom niet eens in het programma… .???

 26. Shirley zegt

  En wat als je geen downloadmanager hebt??? Wel DirectConnectManager en DirectShareManager…

 27. Riek zegt

  Met dit probleem bij Phone house geweest. Het enige wat kon, was het resetten van het toestel. Met als gevolg ,alles kwijt wat erop je toestel staat. Dus…..maar even gegoogled. Mens wat ben ik blij met deze oplossing hij doet het weer!!!!!!!!!!!! dank daar voor.

 28. ashley zegt

  Ik dank u zeer :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

 29. corne zegt

  Dankjewel helemaal gedacht mobiel gecrasht kijk even op deze site en downloads aanzetten stond er doe ik en hij doet het weer prima bedankt!! helemaal TOP!!

 30. bjorn zegt

  harstikke bedankt,
  Aan zulk advies hebben we iets.

  super!!!!!

 31. Margret zegt

  Dank je wel! Gelukt…

 32. far zegt

  Bedankt voor de oplossing me s4 werkt weer!

 33. Randy zegt

  Helemaal gelukt.
  Perfect.

  hééél erg bedankt voor de tip.

 34. Kees zegt

  De eerste keer dat een oplossing ook echt werkt! Helder uitgelegd en prima te volgen. Complimenten mensen!

 35. magdy zegt

  FOREVER GREATFULL!! echt bedankt man ik werdt gek van me toestel door deze foutmeldingen jou simpele uitleg heeft het direct opgelost thanks man

 36. Anton zegt

  Helemaal goed. Bedankt.

  Ik heb alleen nog moeten zoeken, maar je moet eerst naar instellingen gaan en daarna naar applicatiebeheer.
  Als je dan 2x naar rechts schuif kom je in het menu “alles”
  In deze lijst staan de applicaties “downloads” en “google playstore”
  Druk op downloads en zet de applicatie UIT
  Ga vervolgens naar de applicatie “Google playstore” en druk op “gegevens wissen”
  Opnieuw opstarten
  Daarna weer naar instellingen en applicatiebeheer.
  Kies nu weer “downloads” (deze staat nu omdat deze uit staat onderin) en druk op “aanzetten”
  Downloaden gaat beginnen en alles werkt weer.

  Breek nooit downloads af, want dan krijg je deze melding.

 37. Anthony zegt

  Kerel je bent een held!!!! Erg bedankt hiervoor, stress is niet mijn grootste vriend, heb mijn telefoon mishandeld als ik weet niet wat haha

 38. John zegt

  Hartstikke bedankt.

  Wilde bijna mijn telefoon wegbrengen tot ik dit vond.
  Werkt perfect en bij mij stond idd de downloadmanager uit.
  Nogmaals bedankt

 39. Arnoud zegt

  Dit heeft voor mij gewerkt! heel erg bedankt !!!

 40. Dennis zegt

  ANTON je bent geweldig!!! THNX!!

 41. hans zegt

  playstoree was bij mij het probleem, helemaal disabelen/ uitzetten zoveel je maar kan.
  Opnieuw opstarten. alles weer aanzetten en draaien met die handel

 42. arjan zegt

  Ook bij mijn toestel Note2 diverse meldingen. Dacht dat ik playstore kwijt was. Alles werkt weer normaal!! Was inderdaad gevolg van ingewikkelde mislukte downloads. Top!

 43. Frank zegt

  Ben een tijdje bezig geweest met van alles te proberen Play store weer aan de gang te krijgen. Net voordat ik terug wilde gaan naar de fabrieksinstellingen kwam ik, door te googlen op com.google.process.gapp op jullie site terecht. Had er zelf totaal niet aan gedacht om de downloadmanager te controleren. Bedankt voor de tip Play store werkt weer en heb niet terug naar de fabrieksinstellingen gehoeven. Toch wel raar dat google dan wel meldingen kan generen dat iets niet meer werkt maar dat mijn niet in staat lijkt te zijn ook de oplossing te geven. Een melding als “De downloadbeheer staat niet aan” of “Controleer of downloadbeheer aan staat” zou toch mogelijk moeten zijn. Maar misschien denk ik wel te simpel. Voor de schrijver van de oplossing nogmaals bedankt.

 44. danielle zegt

  zal ik wel heel erg blond zijn. Maar moet je dit op je telefoon uitvoeren? want dat gaat niet. telkens blijft de button geforceerd sluiten omhoog komen

 45. eric zegt

  Hardstikke bedankt,
  zit hier in t buitenland en had het uitgeschakeld om mijn data gebruik te beperken.
  pas een week later begon de ellende dus was het al weer vergeten dat ik het uitgeschakeld had.
  nogmaals bedankt voor de simpele handleiding.

 46. roger zegt

  Was een goede tip probleem opgelost telefoon werkt weer goed fout zat idd in de download manager thx

 47. Nien zegt

  Bij mij bleek het de standaard Android browser te zijn. Mijn aan google gelinkte favorieten waren ook spontaan verdwenen. Ik heb de ook niet meer werkende widget voor de zekerheid verwijderd en vervolgens de buffer geleegd. En dat bleek de oplossing te zijn. Bij het opnieuw opstarten van de browser vroeg hij weer mijn Google account en alles doet het weer!

 48. Wilma zegt

  Dank voor de tips. Ik had een download gestopt en kreeg de meldingen en problemen. Bleek de downloadmanager ook uitgeschakeld te staan. Nu met een gelukkig simpele handeling doet alles het weer perfect.

 49. bianca zegt

  echt helemaal super dit hardstikke bedankt!!!ben echt super blij
  alleen nog 1 vraagje ik kan mijn schermmodus niet veranderen blijft constant op de irritante film modus staan wie kan mij aub helpen???please

 50. Floris zegt

  Ik wilde een download stoppen en had kennelijk de download manager stopgezet, niet wetende wat de gevolgen waren. Na het lezen van deze tip, weer aangezet en alles doet het weer prima. Dank je!

 51. Dirk zegt

  Ik ben hier al een tijdje mee bezig. Super bedankt voor deze tip. Download aangezet en het toestel werkt weer als van te voren. Ik kreeg deze melding inderdaad na een chrash van een download. Dank je!

 52. leonard zegt

  superrr bedankt voor de hulp wou hem al tegen de muur smijten.

 53. Bram zegt

  Sinds me telefoon is gevallen geeft hij deze melding, dus ik dacht dat het wat hardwarematigs was.. gelukkig kom ik dit artiekel tegen. Doeltreffend en terecht bovenaan in de google search. Bedankt held

 54. Speedy zegt

  Heel erg bedankt voor deze post. Heeft me heel veel tijd bespaard!

 55. Jelle zegt

  Het gezeik begon voor mij gisterochtend, en na het bekijken van deze site was het inderdaad een vroegtijdig afgebroken download die het probleem veroorzaakte. Gewoon de stappen gevolgd die hier op de site staan en alles werkt weer prima :)

 56. michael zegt

  Ik heb geen download manager op mijn sony tipo. alleen downloadbeheer… al uitgezet 2x en mobiel ook opgestart. nog steeds zelfde probleem…
  tip?
  michael

 57. michael zegt

  kan ook geen aanzetten vinden daar trouwens, alleen:
  stop zetten
  uitsckakelen
  wissen
  cache wissen

 58. S4 mini ftw zegt

  DANKJE!!!!!!!! <3

 59. Anja zegt

  Hoi ,bedankt voor je antwoord.
  Ik had een download stop gezet,nadat dit al een half uur bezig was.
  Dat daar het Probleem moest zijn dat wist ik wel maar het aanzetten nog niet.super tip.

 60. Kees. zegt

  Hier het zelfde verhaal als Floris, gedaan wat hier stond en het is weer prima in order. Dank !

 61. carla zegt

  ik heb een medion. foutmelding:’ contacten is gestopt’ helft van mijn nummers is weg en nieuwe tel nummers invoeren gaat ook niet meer, zelfde foutmelding? weet iemand raad want ik nben een leek op dit gebied.

 62. Jos zegt

  Bedankt voor de tip, geweldige oplossing…. beter als het standaard antwoord.. ga maar resetten :-).. mn S2 werkt weer naar behoren

  TNXS

 63. Jenny zegt

  Me happy!! Telefoon doet het weer!!!!

 64. walter zegt

  Top dit heeft voor mij ook gewerkt

 65. sander zegt

  Bedankt voor de goede uitleg. Bij mij was er een andere oplossing. Ik had een (blijkbaar) essentiële download gestopt. Omdat ik de volledige capaciteit van de telefoon nodig had om iets op te zoeken. nadat ik bij applicatiebeheer bij tabblad ‘alles’ helemaal naar onder scrolde kon ik daar de download weer hervatten. Hierna functioneerde de telefoon weer naar behoren.

 66. Ralf Pawlowski zegt

  Beste mensen.
  Ik wil Anton zeeeerr bedanken.
  Ik ben zelf 14jaar en heb me gsm voor youtube en meer nodig.
  De Gapps melding kreeg ik om de 5seconden.

  Dankzij Anton kan ik nu zonder moeite of rage verder met me gsm.

  Anton nogmaals enorm bedankt je hebt deels me leven gered.

 67. Gerrit-Jan zegt

  Helemaal top!! Download stond inderdaad uit!!

 68. stefan zegt

  voor dit probeelm 3x terug na de winkel geweest, telkens nieuwe software er op ( alles weer opnieuw instellen) scheelde niet veel of mn S4 ging de container in,
  werkt nu PERFECT, top advies, makkelijk en snel, zo kan het dus ook :)

 69. Ton zegt

  hallo,

  kan iemand mij helpen hoe dit werkt bij een HTC one?

  heb hier problemen mee. play store werkt niet meer.

 70. Monika zegt

  Heb probleem ook gehad maar toen bleek dat tablet niet volledig ge-update was. Dit uitgevoerd en geen probleem meer.

 71. Carolien zegt

  Jaaaaa Super Anton….Was al bang dat ik mijn telefoon naar de mallemiesen had….geweldig.
  Kwam inderdaad door het afbreken van een download. Doe ik dus niet meer.
  Thanks.

 72. Hilde Wolters zegt

  Hallo,
  Ik krijg net als Carla de foutmelding: Contacten is gestopt. dit als ik een nieuw contact wil opslaan. ik heb een galaxy s4.
  kan iemand helpen?

 73. rowena zegt

  jeeejjj bedankt! hij doet het weer met een simpele ‘downloads’ weer aan zetten :)

 74. YS zegt

  Waar doe je dat downloads aanzetten????

 75. bouchra van lissum zegt

  I want mij gmail back

 76. michel zegt

  Carla,
  Het antwoord vind je in de reactie van Luc Willems van 25/11/13 op dit artikel:
  http://www.diskidee.be/2013/07/01/goedkope-medion-android-4-0-smartphone-bij-aldi-belgie/32237/

 77. bespaargeldmet zegt

  Carla probeer eens het volgende voor je medion. foutmelding “contacten is gestopt”, maar let op het kan zijn dat aanwezige contacten worden verwijderd, waarna een nieuwe import of invoer nodig is:

  • druk op instellingen –-> Apps –-> Apps beheren –-> Alles –-> zoek in de lijst Opslag contacten
  • kies “Nu Stoppen”
  • kies daarna voor “Gegevens wissen”
  • telefoon uitzetten
  • telefoon weer opstarten

  Nu kun je je contacten weer zien, importeren en of invoeren.

  Met dank aan Michel.
  elkaar helpen loont!

 78. Th. Hendricx zegt

  Super oplossing! Zeer duidelijk en 100% opgelost!
  Bedankt

 79. Robin zegt

  Super, bedankt werkt weer helemaal goed!!!

 80. Henk S zegt

  Bedankt goed gelukt.
  Het werkt weer als van ouds. SUPER!

 81. PeterP zegt

  Ik heb een identiek probleem met “contacten is gestopt”.
  Heb de factory-settings herzet : noppes
  Heb een update gedaan naar 4.1.2 : probleem blijft.
  Alle bovenstaande oplossingen geprobeerd : tevergeefs.
  Heeft nog iemand dit probleem, en opgelost ?
  (P4013)

 82. Cindy zegt

  Bij mij werkt het ook niet, ik word er gek van. Ik kan bij Downloadbeheer ook niet aan of uitzetten, ik heb maar gegevens gewist, werkt ook niet.

 83. Peter zegt

  Bedankt, prima oplossing: (opnieuw) aanzetten van de download manager!

 84. Nico zegt

  Hallo Allen,

  Heb het probleem opgelost, is volgens mij voor iedere samsung telefoon zo op te lossen.

  Instaleer samsung kies op je pc/laptop. bij mij was het kies 3 neem aan dat dat voor iedereen tel;t maar dat zie je snel genoeg.
  Als je die hebt geinstalleerd dan sluit je telefoon aan op de pc als je kies hebt geopend.
  Daar kan je bij hulpmiddelen de firmware voor je telefoon upgraden. bij mij is het gelukt.. succes iedereen en wens iedereen een heel goed en gezond 2014

 85. Evelien zegt

  Na het terugzetten van de fabrieksinstellingen blijft de code nog… help

 86. melek zegt

  ik heb een probleem sinds ik de update heb gedaan loopt alles vast.
  ik kan niks meer doen, wat kan ik hier aan doen.
  de batterij gaat ook sneller leeg?
  helppp

 87. Jo zegt

  ik krijg dit probleem van google gapps is gestopt alleen als ik synchroniseren heb ingeschakeld, weet iemand een oplossing??

 88. jolanda zegt

  SUPER BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zonder deze informatie was het downloaden nog steeds niet gelukt en had ik mijn telefoon denk ik uit het raam gegooid!!

 89. Spook zegt

  ik heb mijn s3 samsung vandaag helemaal leeggehaald nadat die best vol zat, vervolgens terug gezet naar fabrieksinstellingen alles ging goed totdat ik iets wou downloaden op google playstore kreeg ik al gelijk de melding google play store is gestopt. heb wat je hierboven al hebt vermeld geprobeerd maar helaas er veranderde niks aan heb nog een paar keer achter mekaar fabrieksinstellingen terug gezet maar tot nu toe alsnog niks ik ben al letterlijk 6 uur lang aan het kijken wat het kan zijn waar ik een fout heb gemaakt en ofdat het uberhaupt aan mij ligt.

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOEDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOEDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ZOU JE ME AUB KUNNEN HELPEN

  MVG IEMAND DIE ERG HULP NODIG HEEFT

 90. Marisca zegt

  Ik heb een samsung tablet 8.9 en heb die melding google gapps sinds een dag ook maar ik kan niet vinden waar de download manager is om die evt aan te zetten.
  Als ik naar apps ga bij de instellingen staat daar ook nergens apps beheer.
  Kan iemqndmij helpen?

 91. Marisca zegt

  Sorry ik heb die downloadmanager gevonden en uit en weer aan gezet maar het probleem is niet opgelost helaas

 92. dirk zegt

  Bedank, voor deze goed, duidelijke en eenvoudige uitleg. heb echt iets aan gehad. heb de afgelopen 3 maanden niks kunnen downloaden. als ik wist dat het zo makkelijk was had ik het zeker veel eerder gedaan.

 93. Ellen zegt

  behalve dit blijft mijn gsm ook continu heropstarten, met maximaal een minuut aan-tijd. Niet genoeg tijd om een back up te maken of iets anders nuttigs te doen om bestanden te back uppen.

  Grootste probleem: 2 weken geleden had ik dit ook aan de hand en heb ik een volledige factory reset gedaan… Ik begin mijn vertrouwen in samsung galaxy te verliezen…

  Iemand meer hulp?

 94. Tineke zegt

  Ik heb hetzelfde probleem gehad met Google apps, maar gelukkig kunnen oplossen met jullie hulp (downloadmanager uit en aanzetten). Maar nu heb ik een vervolgprobleem: mijn S3 blijft maar downloaden op een file . Daarom zet ik de Downloadmanager maar uit en als ik weer iets moet downloaden zet ik de Downloadmanager weer aan. Maar dan gaat ook de flie weer draaien. Wie heeft hier een oplossing voor?

 95. bespaargeldmet zegt

  Tineke,

  Bekijk goed welk bestand dan steeds wordt gedownload. Zoek het betreffende programma er bij en start dat programma op, soms wordt een update op dat moment pas echt doorgevoerd en eindigt een download. Deze manier van hangende downloads komt helaas vaker voor bij de update van Samsung Apps of Samsung Hub, die je dan beter kan laten downloaden en updaten door de samsung app te starten.

  Hopelijk kom je hier een stap verder mee.

 96. Tineke zegt

  Dank voor je reactie, maar….vergeten te vermelden in mijn vraag: de naam van de file is . Ik heb een vermoeden over welke App dit gaat, dus heb ik je advies opgevolgd (betreffende App opgestart) maar helaas: het downloaden gaat maar door.

 97. Tineke zegt

  Aanvulling op mijn vorige mail: de naam van de file is “naamloos”.

 98. Janneke zegt

  Super bedankt!!! Bij mij stond ‘DownloadManager’ alleen niet tussen alles, dus had al bijna de hoop opgegeven, tot dat bij de volgende tab ‘Uit’ wel download Messenger stond! Alles doet het weer! SUPER

 99. zegt

  Kan nergens downloadmanager vinden dus ook geen oplossing .
  Graag hulp

 100. Wim zegt

  Beste,

  Ik heb in de lijst met apps wel downloadbeheer en downloads staan, maar geen van beide kan ik uitschakelen. Enkel gedwongen stoppen (wat ik voor beide al gedaan heb).
  Het is nogal vervelend als je van wacht bent (24/24h) en dat men je niet kan bereiken…
  ps. Ik heb een Acer Liquid Gallant E350 (dualsim).

1 2Enkele HTML mogelijkheden zijn toegestaan

of, antwoord op dit bericht via trackback.

Loading Facebook Comments ...